Dumma, dumma hantverkare !!!

Min älskling H vaknade i natt av att det regnade, trodde han. Han tänkte att han måste gå upp och kolla om det verkligen kan regna så mycket. Gissa om han blev förvånad när det INTE regnade alls ute. Då det lät som om ljudet var starkare vid ytterdörren så gick han dit och kikade ut genom titthålet. Men det gick inte för det var imma på utsidan av titthålet. Den stora frågan var då hur det kunde vara imma i ett trapphus. H öppnade dörren och konstaterade snabbt att det nog var dags att väcka grannen. Det var ett vattenfall av varmvatten  trappan.
En av de som arbetar med att dra in fjärrvärme systemet i lägenheterna hade glömt att stänga av varmvatten rören ordentligt. Det var med andra ord en ordentlig varmvattenläcka på vinden.


 
Många lägenheter är drabbade. H:s lägenhet är inte bebolig just nu p.g.a vattenskador på mattorna i sovrummen och för att spisen är ordentligt vattenskadad. Den är för tillfället och troligtvis för alltid ur funktion.
Det är så synd att sånt här ska drabba de snälla och helt underbara människorna.
Nu när H har kommit på fötter och börjat få inspiration i lägenheten så händer detta.
Var finns det rättvisa i det???
Ja ja det är bara att starta om och tänka i från noll.
Förhoppningsvs så lägger de skyldiga in nya golv. Kanske går att lägga till lite och få parkett/laminatgolv i stället för de faktiskt ganska tråkiga heltäckningsmattan.

H är just nu evakuerad till sina föräldrar. Tur bara att Adde redan var där.
I morgon kommer den evakuerade lille stackaren hit. Då ska jag se tll att skämma bort honom lite.

Det  har han förtjänat.

Simma lugnt allihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0